Xplor Games er to tverrfaglige brettspill ("Xplor the World" og "Xplor the Poles") som inneholder forskjellige utvidelsespakker for dyreflokken, frukt og quizer. Gjennom eventyrene til verdens største oppdagelsesreisende, er begge spillene pedagogiske ressurser for å nære nysgjerrighet og la barna oppdage verden mens de lærer om geografi og historie! De tilbyr mange muligheter for både foreldre og lærere til å tilby ulike workshops som de "5 sansene", nord og sydpolen, dyreriket eller kulturquizer. Jeg tilbyr morsomme bursdagsselskaper med de populære temaene som «Piratene» eller «dyrene fra jungelen». Spillene og utvidelsespakkene er tilgjengelig på norsk, fransk eller engelsk.

the xplor world map_edited.jpg

Dette spillet inkluderer ett kart over verden i 1507 på forsiden og et moderne kart på baksiden pluss 8 kjente oppdagere og 46 kort med dyr fra Asia, Amerika og Afrika. begge kartene beskriver alle rutene, 8 båter, en spesiell terning og 8 kjente oppdagelseskort: Vespucci, Zheng He, Cartier, Columbus, Cortes, Erikson, Vasco da Gama, Magellan og 46 kort av dyrene fra 5 kontinenter.

xpor games package fruit animals.jpg
XPLOR THE POLES GAME_edited.jpg

Har du noen gang drømt om å besøke Nordpolen og Sydpolen og følge i fotsporene til fryktløse oppdagelsesreisende? Vi har den perfekte spillet for deg!  Gjenopplev Nansens Fram-ekspedisjon med forsøk på å nå den geografiske nordpolen, Shackletons siste reise samt kappløpet om sommeren 1911-12, da Scott og Amundsen konkurrerte om å bli de første mennesker til å nå den geografiske Sydpolen. En ny engasjerende reise for å lære "med moro" om de frosne verdenene og utforske det storslåtte dyrelivet og naturen til polene.  

Xplor the Poles Game
expansion fruit.PNG

Familiens brettspill er et unikt verktøy for foreldre og lærere og er spesielt tilpasset førskole- og grunnskole-elever. Det er viktig for barn å spise frukt og grønnsaker, men å få dem til å faktisk gjøre det kan være en utfordring. Xplor-frukt gir morsomme og enkle måter å hjelpe barn (og voksne) til å lære om smakene og gi dem mer selvtillit og nysgjerrighet for å prøve nye ting. Dette tverrfaglige spillet handler også om å utforske mat gjennom sansene mens du lærer om historie og geografi. Dette spillet inneholder også informasjon om kombinasjon av ulike frukter som øker kreativiteten på kjøkkenet

PhotoRoom-20220508_131432.png
expansion quiz.PNG

Xplor Quiz pack inneholder 300 spørsmål som du kan kjøpe for å fullføre Xplor Games-samlingen din. Fordelen med denne quizpakken er at den lar voksne spille på en mer kulturell måte enn barna som kan velge den forenklede versjonen av spillet med bruk av samme terning for alle. I denne versjonen møter våre små oppdagelsesreisende nye sivilisasjoner (inkaer, mayaer og azteker) og vil lære mens de har det gøy med geografi, historie, kulturer og hovedsteder. Vær oppmerksom på at til og med skreddersydde spørreskjemaer og online Kahoot-type quizzer passer til spillet. Det er et perfekt og innovativt pedagogisk verktøy for lærere og foreldre. Til slutt er Xplor Quiz egnet for å lage kulturelle konkurranser mellom studenter eller kolleger med forskjellige temaer som historie eller geografi. Den innovative teambuildingen kombinerer å spille Xplor Quiz med et matlagingskurs.

XPLOR QUIZ IMAGE.JPG
000000001.PNG

Og fremfor alt er Xplor-spillene morsomme!